Utbildning

Vi erbjuder utbildningar i våra produkter InPrint 3, Widgit Online, Widgit Go och SymWriter. En utbildningsdag ger en bra introduktion kring användandet av symbolstöd. Du får också en helhetsbild av programmets eller appens funktioner genom praktiskt arbete under dagen.

Intresseanmälan för egen kurs

Vi har självklart möjlighet att hålla utbildningar runt om i Sverige eller i våra egna lokaler för hela arbetslag. Vi anpassar utbildningsdagen utefter ert verksamhetsområde och kunskapsnivå. För att det ska bli en så bra utbildningsdag som möjligt för alla rekommenderar vi att ni är upp till max 15 deltagare.

Kontakta oss på utbildning@symbolbruket.se så berättar vi mer.

Öppna kurser

I vår egen kurslokal håller vi kontinuerligt öppna kurser med plats för 10 deltagare. Till dessa kan man komma själv eller i en liten grupp från en arbetsplats. Du är självklart även välkommen som privatperson.

På våra öppna kurser går vi igenom programmets funktioner och olika sätt att skapa och använda bildstöd. Dessa kurser ger även tillfälle att utbyta idéer och diskutera med varandra då det ofta kommer deltagare från flera olika verksamhetsområden.

Se nedan för aktuella kursdatum.

Kommande öppna kurser

Sista anmälningsdag är 10 dagar innan kursdagen.

Kurs i InPrint 3

tisdag 19 januari 2021

Kurs i Widgit Online

torsdag 21 januari 2021

Kurs i Widgit Go

tisdag 2 februari 2021

Kurs i InPrint 3

torsdag 4 februari 2021

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor


013-712 70

utbildning@symbolbruket.se