Utbildning » Webbutbildning i Widgit Online

Webbutbildning i Widgit Online - inriktning alla verksamheter och privatpersoner

Plats:
Webbutbildning, Microsoft Teams
Datum:
19 september 2024
Tid:
9.00-10.30
Pris:
Kostnadsfri

Om:

Under en öppen webbutbildning får du grundläggande kunskaper om programmets olika funktioner. Du får även tips och inspiration kring olika sätt att skapa och använda symbolstöd.

I Widgit Online kan du enkelt skapa, spara och dela bildstödsmaterial med de ca 20 000 symboler som ingår i Widgit Symbolbas samt med hjälp av någon av alla de mallar som finns i webbtjänsten.
Läs mer om Widgit Online här

På utbildningen kommer vi att gå igenom de olika grundfunktionerna i Widgit Online. Vi ger även tips och idéer på material som kan skapas i tjänsten utifrån utbildningens inriktning.

När du anmäler dig till utbildningen skickas en länk till din e-postadress som du använder för att ansluta till webbutbildningen. Du som har ett inlogg till Widgit Online får gärna ha detta tillgängligt då vi under utbildningstillfället kommer arbeta en del praktiskt i tjänsten. Har du inget eget inlogg kan du gärna starta ett gratis prova-på-konto här

Övrigt:

Använd en stabil internetuppkoppling (nätverkskabel direkt in i datorn om du har möjlighet).

Tips! För att kunna arbeta i tjänsten samtidigt som du ser vår presentation kan det vara en fördel att du har tillgång till två enheter/skärmar.

Anmäl deltagare

Tänk på att inte fylla i några känsliga personuppgifter för din egen eller någon annans räkning. Läs mer om vår personuppgiftshantering här.

Deltagare
*

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor


013-712 70

utbildning@symbolbruket.se