Support » Tekniskt och nätverk

Tekniskt och nätverk

Här finns hjälp och information för dig som ansvarar för installation eller administration av något av våra datorprogram. Det går såklart också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

Guide för nätverksinstallation

1. Ladda ner samtliga filer som ska ingå i ert paket, se nedan
  2. Skapa en egen image av core.msi som innehåller era inställningar och licenskod(er)
  3. Gör en deploy av resulterande core.msi
  4. Gör en deploy av resterande MSI-filer

Nedan finns specificerat vilka MSI-paket som ska distribueras till respektive produkt.

Länk till filerna hittar du längre ner på sidan.

Både InPrint 3 & SymWriter2

Core.msi
Speech_se.msi
Speech_uk.msi
Symwriter.msi
SymWriter_resources_se.msi
InPrint.msi
InPrint_resources_se.msi
WordlistManager.msi

Endast InPrint 3

Core.msi
InPrint.msi
InPrint_resources_se.msi
WordlistManager.msi

Endast SymWriter2

Core.msi
Speech_se.msi
Speech_uk.msi
Symwriter.msi
SymWriter_resources_se.msi
WordlistManager.msi

Uppdateringar

En uppdatering sker på samma sätt som en nyinstallation. Vid installation av det nya paketet kommer den tidigare versionen att avinstalleras och ersättas med den nya.

1. Ladda ner den senaste versionen av alla MSI-filer som ingår i paketet.
  2. Skapa en ny image av core.msi från samma inställningar som använts för den nuvarande administrativa installationen.
  3. Installera den nya versionen.

Om både InPrint 3 och SymWriter2 finns paketerat så rekommenderas att byta ut MSI-filerna för båda programmen när en uppdatering görs.

Ska du uppgradera från In Print 2 till InPrint 3?

Tänk på att inte ta bort användarens sparade filer från In Print 2, dessa finns oftast sparade i Dokument->Mina In Print-dokument och är av filtypen .cip. In Print 2-filer kan öppnas i InPrint 3.

InPrint 2 behöver inte avinstalleras när InPrint 3 ska installeras, båda programmen kan finnas i samma dator samtidigt.

MSI-filer (och mer info) för nätverksinstallation

Lokal installation (.exe fil)

För lokala installationer som görs med hjälp av en installationsfil i .exe-format laddar du ner och kör den senaste versionen av installationsfilen härifrån:

Uppdateringar

För lokala installationer som gjorts med hjälp av en installationsfil i .exe-format så görs uppdateringen genom att ladda ner och köra den senaste versionen av motsvarande .exe-fil. Det går även att göra uppdateringen genom programmet Widgit Produktaktivering som installeras samtidigt med InPrint 3, SymWriter2 och First Keys 3.

Systemkrav

Alla våra datorprogram för försäljning fungerar till Windows 10.

Rekomenderade systemkrav

Operativsystem: Windows 7 eller senare
Processor: Dual core processor
Minne (RAM): 2GB
Hårddiskutrymme: 3GB
Skärmupplösning: 1920×1080 (1080p HD display)

Lägsta systemkrav

Operativsystem: Windows 7 eller senare
Processor: 1 gigahertz (GHz) eller snabbare
Minne (RAM): 512MB
Hårddiskutrymme: 3GB
Skärmupplösning: 1024×768