Utbildning » Webbutbildning i InPrint 3

Webbutbildning i InPrint 3 - inriktning alla verksamheter och privatpersoner

Plats:
Webbutbildning, Microsoft Teams
Datum:
10 september 2024
Tid:
9:00-10:30
Pris:
Kostnadsfri

Om:

Under en öppen webbutbildning får du grundläggande kunskaper om programmets olika funktioner. Du får även tips och inspiration kring olika sätt att skapa och använda symbolstöd.

InPrint 3 är ett kraftfullt layoutprogram för dig som vill skapa material för utskrift med bild- och symbolstöd. I InPrint 3 ingår symbolbasen Widgitsymboler med ca 20 000 symboler.
Läs mer om InPrint 3 här

På utbildningen kommer vi att gå igenom de olika grundfunktionerna i InPrint 3. Vi ger även tips och idéer på material som kan skapas i programmet utifrån olika verksamhetsområden.

När du anmäler dig till utbildningen skickas en länk till din e-postadress som du använder för att ansluta till webbutbildningen. Du som har InPrint 3 får gärna ha det tillgängligt då vi under utbildningstillfället kommer arbeta en del praktiskt i programmet. Har du inte InPrint 3 installerat kan du gärna ladda ner en gratis prova-på-licens här

Övrigt:

Använd en stabil internetuppkoppling (nätverkskabel direkt in i datorn om du har möjlighet).

Om du har möjlighet, se till att ladda ner den senaste versionen av programmet innan utbildningen. Detta kan du göra via vår hemsida.

Anmäl deltagare

Tänk på att inte fylla i några känsliga personuppgifter för din egen eller någon annans räkning. Läs mer om vår personuppgiftshantering här.

Deltagare
*

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor

013-712 70 utbildning@symbolbruket.se

Kontakta oss vid frågor


013-712 70

utbildning@symbolbruket.se