Symbolbruket AB | www.symbolbruket.se
013-712 70 | info@symbolbruket.seWebbutbildning i Widgit Online - inriktning skola

Tid: 23 april 2024, klockan 13:00-14:30
Plats: Webbutbildning, Microsoft Teams
Övrigt: Använd en stabil internetuppkoppling (nätverkskabel direkt in i datorn om du har möjlighet).

Tips! För att kunna arbeta i tjänsten samtidigt som du ser vår presentation kan det vara en fördel att du har tillgång till två enheter/skärmar.

Information om kursen

Under en öppen webbutbildning får du grundläggande kunskaper om programmets olika funktioner. Du får även tips och inspiration kring olika sätt att skapa och använda symbolstöd.

I Widgit Online kan du enkelt skapa, spara och dela bildstödsmaterial med de ca 20 000 symboler som ingår i Widgit Symbolbas samt med hjälp av någon av alla de mallar som finns i webbtjänsten.
Läs mer om Widgit Online här

På utbildningen kommer vi att gå igenom de olika grundfunktionerna i Widgit Online. Vi ger även tips och idéer på material som kan skapas i tjänsten utifrån utbildningens inriktning.

När du anmäler dig till utbildningen skickas en länk till din e-postadress som du använder för att ansluta till webbutbildningen. Du som har ett inlogg till Widgit Online får gärna ha detta tillgängligt då vi under utbildningstillfället kommer arbeta en del praktiskt i tjänsten. Har du inget eget inlogg kan du gärna starta ett gratis prova-på-konto här

Detta är en kostnadsfri utbildning