Symbolbruket AB | www.symbolbruket.se
013-712 70 | info@symbolbruket.seWebbutbildning i InPrint 3 - inriktning alla verksamheter och privatpersoner

Tid: 16 maj 2024, klockan 16:30-18:00
Plats: Webbutbildning, Microsoft Teams
Övrigt: Använd en stabil internetuppkoppling (nätverkskabel direkt in i datorn om du har möjlighet).

Om du har möjlighet, se till att ladda ner den senaste versionen av programmet innan utbildningen. Detta kan du göra via vår hemsida.

Information om kursen

Under en öppen webbutbildning får du grundläggande kunskaper om programmets olika funktioner. Du får även tips och inspiration kring olika sätt att skapa och använda symbolstöd.

InPrint 3 är ett kraftfullt layoutprogram för dig som vill skapa material för utskrift med bild- och symbolstöd. I InPrint 3 ingår symbolbasen Widgitsymboler med ca 20 000 symboler.
Läs mer om InPrint 3 här

På utbildningen kommer vi att gå igenom de olika grundfunktionerna i InPrint 3. Vi ger även tips och idéer på material som kan skapas i programmet utifrån olika verksamhetsområden.

När du anmäler dig till utbildningen skickas en länk till din e-postadress som du använder för att ansluta till webbutbildningen. Du som har InPrint 3 får gärna ha det tillgängligt då vi under utbildningstillfället kommer arbeta en del praktiskt i programmet. Har du inte InPrint 3 installerat kan du gärna ladda ner en gratis prova-på-licens här

Detta är en kostnadsfri utbildning